Aspectes legals referents als drets sobre imatges i continguts
detallats en aquesta web.
Avís legal:

Els textos, imatges i la resta de continguts inclosos en aquest web són propietat exclusiva de Bonboix SL, o de les seves respectius fabricants.

Qualsevol transmissió, distribució, reproducció o emmagatzematge, total o parcial, té de tenir el consentiment per escrit de Bonboix SL, excepte quan s'indiqui el contrari. Aquest web pot contenir enllaços a pàgines exteriors, de les quals Bonboix SL no es fa responsable ni dels continguts ni de qualsevol altre aspecte relacionat amb aquests enllaços.

Bonboix SL es reserva el dret a modificar unilateralment la presentació i configuració del propi web, així com els corresponents serveis i les condicions necessàries per al seu ús. També pot modificar sense previ avís les especificacions tècniques, equipament i fotografies dels productes, així com qualsevol altra informació aquí exposada. Bonboix SL no es fa responsable de cap dany directe i indirecte que pugui ocasionar l'exactitud, veracitat o exhaustivitat de la informació, o de l'ús que d'ell es pugui fer.

Les dades personals que ens faciliti formaran part d'un fitxer automatitzat administrat per la nostra empresa Bonboix SL li assegura la privadesa de les seves dades i que no els compartirà amb empreses alienes.

Recordem que vostè té dret d'oposició, accés, rectificació, consulta i cancel·lació de les seves dades personals, pel que podrà exercir tals drets dirigint-se a la nostra empresa: info@jardineriabonboix.com

BONBOIX SL:
Bassots, 20 Polígon Industrial El Palau
25243 El Palau d'Anglesola (Lleida)

Telèfons: 659 48 05 48 i 686 55 96 40
Fax: 973 60 50 15

Informació de contacte Adreça: Bassots, 20 Polígon Industrial El Palau· 25243 El Palau d’Anglesola (Lleida)
Telèfons: Tels: 659 48 05 48 · 686 55 96 40 · Fax. 973 60 50 15
Email: info@jardineriabonboix.com
Nota Legal Disseny web