JARDINERS DEL PLA D'URGELL

Som un equip jove i dinàmic, capaços d'oferir als nostres clients les solucions més adequades en realització de projectes de jardineria, desde la compra de la matèria primera, disseny i creació del jardí amb l'assessorament tècnic i els estudis d'integració en el paisatge fins a la conservació i el manteniment integral.

EXPERIÈNCIA I QUALITAT

Jardineria Bonboix s'estableix l'any 2004 com a jove empresa que ofereix un servei integral en jardineria, afincada al municipi d'El Palau d'Anglesola amb Jaume Bonjorn i Jordi Boixadera com a socis fundadors.

Durant aquests anys, Jardineria Bonboix s'ha consolidat, amb un equip jove i dinàmic, com a empresa capaç d'oferir als nostres clients les solucions més adequades en realització de projectes de jardineria, desde la compra de la matèria primera, disseny i creació del jardí amb l'assessorament tècnic i els estudis d'integració en el paisatge fins a la conservació i el manteniment integral.
Disposem dels recursos, l'equip i les instal·lacions adequades per gestionar jardins particulars, comunitaris, instal·lacions esportives i obra pública oferint un servei de qualitat.
5+

jardiners empleats

336+

jardins creats

725+

clients satisfets

8000+

arbres plantats